Heavy Classics

Koska:
12.8.2016 @ 20:00
2016-08-12T20:00:00+03:00
2016-08-12T20:30:00+03:00
Missä:
Tikkurilan uusi tori
Hinta:
Maksuton

Ensimmäinen Heavy Classics Vantaan Energia Arenalla huhtikuussa 2016 sai innostuneen vastaanoton. Elokuussa tästä upeasta showsta pääsee nauttimaan Tikkurilan uudella torilla.

Kun maailman paras heavysellisti Perttu Kivilaakso, virtuoosimainen Laura Voutilainen, korskeasti korkealta laulava heavytenori Jarkko Ahola sekä Vantaan Viihdeorkesterin täysimittainen sinfoniamiehitys yhdistävät voimansa, lopputuloksena on vaikuttavuudessaan ja mahtipontisuudessaan ylivertainen elämys.

Konsertissa tarjoillaan komea kattaus heavy metal - ja hard rock -klassikoita Jussi Lampelan, Tommi Kärkkäisen, Markku Johanssonin, Arttu Takalon, Jaakko Kuusiston, Pessi Levannon ja Heikki Elon sinfoniaorkesterisovituksina. Mukana menossa ovat mm. Black Sabbath, Deep Purple, Whitesnake, Kiss ja Judas Priest sekä Gary Moore, Iron Maiden ja Metallica. Orkesteria johtaa Atso Almila.

Sinfoniaorkesterilla ja heavymusiikilla on yllättävänkin paljon yhteistä. Molemmille on ominaista instrumentaalisuus, virtuositeetti, teatraalisuus ja väkevät kontrastit: tunnelmat vaihtelevat herkästä melodisuudesta räjähtävään uhoon.

Vaihtelevia tunnelmia on luvassa myös Tikkurilan uudella torilla. Tervetuloa nauttimaan legendaaristen heavyklassikoiden, valovoimaisten solistien ja huippuluokan sinfoniorkesterin tajunnanräjäyttävästä kombinaatiosta!

Yhteistyössä

Vantaa-Paatunnus-RGB