Kalevauva.fi juhlii kaksivuotista taivaltaan:

Uusi kaupunkilaulu ja juhlakonsertti yhteistyössä Vantaan Viihdeorkesterin kanssa

Uunituore kaupunkilaulu Kouvolasta löytyy nyt YouTubesta. Hulppean juhlakonsertin vuoro on tiistaina 6.11. Kulttuuritalo Martinuksessa.

"Kouvola, tuo Kymenlaakson kulttuurin kehto, saa Jyväskylän ja Vantaan tapaan oman kaupunkilaulunsa. Kappaleen taustalla kuullaan Vantaan Viihdeorkesterin ja kapellimestari Risto Kupiaisen eeppinen orkesterisovitus, ja videolla vierailee Norma John, Kouvolan ja Suomen euroviisuedustaja vuodelta 2017", Kalevauva.fi:n Aapo Niininen ja Kimmo Numminen hehkuttavat.

"Laulun sanat on poimittu perinteiseen tapaan vauva.fi-keskustelupalstan kommenteista, ja videossa on kuvitettu näiden keskustelujen luomaa kuvaa. Tältä Kouvola näyttäisi, jos nettikommentit pitäisivät oikeasti paikkansa."

Ilmiöksi nousseen folkduon ja Vantaan Viihdeorkesterin hedelmällisestä yhteistyöstä – samoin kuin uunituoreen kaupunkilaulun live-esityksestä – päästään nauttimaan myös marraskuisessa juhlakonsertissa.

"Tämä harvinaislaatuinen juhlakonsertti on syksyn ainoa keikkamme pääkaupunkiseudulla. Esiinnymme 25-henkisen Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen, Vaskivuoren lukion kamarikuoron sekä huikeiden vierailijoiden kera. Luvassa on täyspitkä juhlakonsertti ja vielä julkaisemattomia biisejä!"

Vantaan Viihdeorkesterin toiminnanjohtaja Janne Rönnbäck kuvaa kalevauvoja välkyiksi, huumorintajuisiksi ja ammattitaitoisiksi tyypeiksi. Hän löytää kaksikon ja orkesterin asenteesta paljon yhteistä.

"Vantaalta tullaan haastajina ja toimitaan rajatuilla resursseilla. Iso kuva on silti selkeä ja laatutaso kova. Asioita tehdään rehellisesti ja mutkattomasti", hän toteaa.

Lisätiedot:

toiminnanjohtaja Janne Rönnbäck; janne.ronnback@viihdeorkesteri.fi, 0400 780 770

Aapo Niininen ja Kimmo Numminen; kalevauva@gmail.com

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama trubaduuriyhtye, joka hakee laulujensa sanat vauva.fi-foorumilta. Nykyajan lönnroteiksikin tituleerattu parivaljakko on kerännyt nettikansanmusiikillaan jo yli miljoona spotify-streamia ja yli 2,5 miljoonaa youtube-näyttöä. Duon debyyttialbumi valittiin Vuoden kansanmusiikkilevyksi – ja Kalevauva.fi Vuoden vantaalaiseksi – vuonna 2017.

Tiedote 11.10.2018
Julkaisuvapaa heti