Tilauskonsertit isolla tai pienemmällä kokoonpanolla

Vantaan Viihdeorkesteri on kysytty esiintyjä niin yritys- kuin yksityistilaisuuksissakin. Orkesteria on kuultu myös mainos-, radio- ja tv-tuotannoissa sekä muiden orkestereiden/yhtyeiden soundin täydentäjänä. Orkesterin soittajat ovat rock-musiikin, klassisen musiikin ja jazzin huippuosaajia. Tarjolla on mitä erilaisimpia kokoonpanoja muutaman soittajan ensemblesta täysimittaiseen sinfoniaorkesteriin, esityspaikasta ja esiteltävien kappaleiden sovituksista riippuen

Kutsu paikalle Vantaan Viihdeorkesterin täysimittainen kokoonpano, kun haluat tarjota yrityjuhlasi tai markkinointitapahtumasi osallistujille maailmanluokan viihdettä, komeaa Hollywood-soundia ja sinfoniaorkesterin mitalla glamouria! Suomen pitkäikäisin täysimittaisella sinfoniakokoonpanolla esiintyvä viihdeorkesteri koettelee rohkeasti perinteisiä genrerajoja ja hallitsee kaikenlaiset tyylit operetista iskelmään, balladeista elokuvamusiikkiin ja jazzista rock-musiikkiin. Vieraitasi viihdyttää 45–70 hengen orkesteri, komppiryhmä ja kapellimestari, ja solisteina kuullaan Suomen eturivin taiteilijoita.

Valitse Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble, kun kaipaat tilaisuuteesi tai tuotantoosi pienempää kokoonpanoa!  Kokoonpano räätälöidään tarpeidesi ja tilaisuutesi luonteen mukaan. Vaihtoehtoja ovat mm.:

  • Jazzkvartetti: saksofoni tai trumpetti, rummut, basso, koskettimet
  • Jousikvartetti tai tuplakvartetti (4–8 jousisoittajaa): I-viulu, II-viulu, alttoviulu ja basso
  • Kvintetti: koskettimet, basso, kitara, rummut, puhaltaja
  • Nonetti: yhdeksänhenkinen yhtye, jossa jousikvartetti, rummut, basso ja kaksi puhaltajaa
  • Neljäntoista muusikon salonkiyhtye: salonkimusiikkia ja viihdettä, useita solistimahdollisuuksia
  • “Euroviisu-kokoonpano”: noin 20 hengen orkesteri, jossa jouset, komppiryhmä ja useita puhaltimia

Janne Rönnbäck
janne.ronnback@viihdeorkesteri.fi
0400 780 770