Disney in Concert – Magical Music from the Movies

Koska:
5.4.2014 @ 17:00
2014-04-05T17:00:00+03:00
2014-04-05T17:15:00+03:00
Missä:
Musiikkitalo
Mannerheimintie 13
00100 Helsinki
Suomi
Hinta:
29 e - 54 e (sis. palvelumaksun)

Tervetuloa Disneyn maagisen elokuvamusiikin pariin Helsingin Musiikkitaloon! Vantaan Viihdeorkesterin täysi sinfoniamiehitys tarjoaa kaikenikäisille kuulijoille ainutlaatuisen elämyksen, joka muistetaan pitkään.

Jokaisella sukupolvella on omat Disney-elokuvasuosikkinsa. Monet klassikot ovat hurmanneet niin isovanhemmat, vanhemmat kuin lapsetkin. Disney In Concert – Magical Music from the Movies on huikea aika- ja elämysmatka rakastetuimpien Disney-elokuvien maailmoihin.

Konsertin aikana kuullaan musiikkia mm. Pienestä merenneidosta ja Aladdinista, Leijonakuninkaasta ja Maija Poppasesta sekä Kaunottaresta ja hirviöstä ja Pirates of the Caribbeanista. Musiikillista elämystä tehostavat valkokankaalle heijastettavat kuvat ja elokuvaotteet.

Solisteina loistavat sekä teatterin että musiikin saralla ansioituneet nuoret taiteilijat: Petrus Kähkönen, Emilia Nyman, Raili Raitala ja Antti Timonen.

Disney In Concert – Magical Music from the Movies sopii loistavasti lahjaksi tai koko perheen lauantaiohjelmaksi. Tervetuloa viettämään unohtumatonta iltaa lasten ja lastenmielisten kanssa!

Vantaan Viihdeorkesteri on Suomen pitkäikäisin täysimittaisella sinfoniaorkesterikokoonpanolla esiintyvä viihdeorkesteri. Sen soittajat ovat rokin, klassisen musiikin ja jazzin huippuosaajia.

Nick Davies on vastannut useiden klassikkomusikaalien uudesta tulemisesta mm. Lontoon West Endissä ja johtanut lukuisia nimekkäitä sinfoniaorkestereita eri puolilla Eurooppaa.