Saara Aalto – tiedote

Saara Aallon tiedote 13.12.2016

Saara Aalto tuli toiseksi Britannian X Factorissa 11.12.2016. Saara sai eniten ääniä 8. ja 9. livelähetyksessä, sekä sai isoimman äänisaaliin myös finaali- lauantaina 10.12, mutta sunnuntain lähetyksessä eniten ääniä keräsi lopulta Matt Terry, joka voitti kisan.

Kisa oli super tiukka, enkä vieläkään pysty ymmärtämään, että brittiläiset äänestivät mua todella paljon!! Olen aina uskonut, että kaikki tapahtuu tarkoituksella ja minulle tämä 2. sija on enemmän kuin voitto! Oli upeaa tutustua jokaiseen finalistiin ja lähetän sydämelliset onnitteluni Mattille, en olisi voinut toivoa parempaa finalistikumppania! Tää on ollut täysin käsittämätön, taianomainen matka, missä tuntuu että kaikki loksahti kohdalleen! Tuotantotiimi oli täynnä upeita ihmisiä, joiden kanssa saatiin yhdessä musta paras esiin. Kannustus, positiivinen ilmapiiri ja rakkaus tulevat ekana mieleen tästä matkasta. Maailman hienointa, että sain olla mukana loppuun asti, ja sain myös näyttää ihmisille, että unelmat voi toteutua, kun uskaltaa olla rohkea ja jaksaa tehdä töitä unelmiensa eteen. Oon niin onnellinen, että annoin itselleni vielä yhden mahdollisuuden ja lähdin kokeilemaan tätä matkaa. On ollut elämäni paras päätös ja tuun tekemään loppuelämäni töitä sen eteen, että saisin inspiroitua ihmisiä uskomaan omiin unelmiinsa! Jokainen meistä ansaitsee kokea sen.

Suomi, meillä on taitoa, koulutusta ja mikä tärkeintä, sisua!! Kun lisätään ripaus positiivista asennetta, itseluottamusta ja intohimolla tehtyä työtä, maailma on avoin ja me voidaan saavuttaa just ne jutut, mitä halutaan. Kiitos suomalaiset, että olette olleet mukana mun matkassa, tää oli MEIDÄN matka. Kiitos tuesta ja rakkaudesta, toivottavasti tämä reissu on tuonut teille kaikille paljon iloa! Tää oli niin #nofear2016 –vuosi, ja ensi vuonna jatkuu!

Vaikka voittoa ei tullut, päästyäni näin pitkälle kisassa joudun X Factorin ja Roar Globalin sopimuksien takia peruuttamaan kaikki loppuvuoden joulukonserttini Suomessa. Vastoin aikaisempaa tiedotusta joudun siis myös valitettavasti vetäytymään Vantaan Viihdeorkesterin Magical Christmas –konsertista keskiviikkona 14.12.2016 Finlandia-talossa. Minut korvaa Teemu Roivaisen rinnalla upea Camilla Bäckman, joka hurmasi yleisön jo ensimmäisessä Magical Christmas-konsertissa Vantaalla maanantaina 12.12.2016. Tämä on todella harmillista ja pyydän anteeksi näitä viime hetken muutoksia, joihin en itse voi vaikuttaa. Toivon teiltä kaikilta ymmärrystä tähän tilanteeseen, takana ovat olleet huikeat, mutta hyvin raskaat kuukaudet, jotka kuitenkin johtavat hienoihin juttuihin tulevaisuudessa. Nyt panostan niihin täysillä, jotta saadaan ensi vuonna kokea yhdessä upeita konsertteja Suomessa ja toivottavasti myös maailmalla. Vielä en tiedä, milloin pääsen takaisin Suomeen, mutta toivottavasti nähdään pian!

Halauksin, Saara

Medialle tiedoksi! Tiedotamme asioista lisää mahdollisimman pian. Toivomme malttia haastatteluiden suhteen. Kiitos!