Upcoming Concerts

Tailor-made concerts!

Vantaa Pops Orchestra is a sought after performer both in corporate and private functions as well as in advertising, radio and TV productions. We can offer various ensembles from just a few players to a full symphony orchestra.

Subscribe to our newsletter

Get first-hand information about upcoming concerts
plus some extra bonuses! (Newsletter is in Finnish.)

Listen on Spotify

Buy our records

Together with

Vantaa Pops Orchestra on facebook

"Työpuhelimeni soi tänään iltapäivällä neljän aikaan. Soittaja oli ystävällinen naishenkilö, joka tiedusteli hyvää ruokapaikkaa Martinuksen läheisyydessä. Hän kertoi saapuvansa poikansa kanssa Oulusta.
O-U- L- U- S- T- A Vantaan Kulttuuritalo Martinukseen! Kysyin totta kai mikä saa kaksikon tiistaina hyppäämään lentokoneeseen ja seikkailemaan kehäradalla nälkäisenä – vastaus oli: ” No Vesku tietenkin!”

Pekka on 22-vuotias Kiiminkiläinen. ”Uunosta se lähti”, vastaa nuorimies kysyessäni milloin fanitus alkoi. Peku näki Veskun ensimmäisen kerran Oulussa, sittemmin hän on äitinsä kanssa käynyt Veskun keikalla Espanjassa ja yhdessä he ovat kiertäneet ympäri Suomea useita vuosia.
”Emme ole laskeneet kaikkia keikkoja, mutta reilusti yli sata, ehkä alle kaksi kuitenkin”, sanoo äiti Sari.
Olin vaikuttunut kirjasta, jota Pekka esitteli minulle lipunmyyntitiskillä tuntia ennen konserttia. Oululaiset vieraamme olivat saaneet vatsat täyteen ja ihania tarinoita Veskusta ja reissuista riitti. Peku oli kerännyt lehtileikkeitä vuosien varrelta ja säilönyt niitä valokopioiden muodossa eräänlaisissa muovitaskuissa, kunnes tekele repesi liitoksistaan painon vuoksi. Kimi Räikkönen muuten selasi sitä juuri silloin. Leikkeleistä tehtiin oikea kirja Veskun 70-vuotissyntymäpäiväksi ja Pekka antoi sen lahjaksi taiteilijalle. ”Veskulla on myös meidän teetättämä kassi, se vanha oli niin karseassa kunnossa”, Sari kertoo. Edessäni seisovalla hymyileväisellä nuorella miehellä on samanlainen kassi. Ison olkalaukun läpässä on Vesa-Matti muutamia vuosia(kymmeniä) sitten.

”Yritettiin me laajentaa näkemystä hieman ja kävimme Arttu Wiskarin keikalla. Vaikka Arttu otti Pekun ihanasti vastaan, niin se ei vaan ollut sama juttu Pekulle. Hän tuntee ystävyyttä Loirin kanssa”, äiti jatkaa. Lapin kesä on Pekan suosikki Runoilijan tie-levyltä ja konserteista, enkä ihmettele – se sai kyyneleet silmiin minullakin vaikka inhoan sen versioita karaokessa yli kaiken. Vesku pyysi saliin valoa konsertin ajaksi, jotta voi nähdä ihmisten silmät, kyyneleitä saattoi siis nähdä muidenkin silmäkulmissa. Pekka kertoo minulle, että hänen tunteensa tulevat ulos nauruna. Veskun hauskuus ja erityisesti ilmeet tekevät häneen vaikutuksen jokaisella keikalla.

Toivomuksia Pekulla on kaksi: päästä telkkariin Veskun kanssa ja tavata Rowan Atkinson – kaksikon seikkailuille lienee jatkoa..."

(teksti ja kuva: Jane Manninen)

Vesa-Matti Loiri ja Vantaan Viihdeorkesteri Musiikkitalolla 29.4.2017 klo.19
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Lue facebookissa

VAPPUTARJOUS: kaksi lippua yhden hinnalla!

Vesa-Matti Loiri, Peter Lerche ja Vantaan Viihdeorkesteri:
UNOHTUMATON ILTA UPEIDEN TAITEILIJOIDEN SEURASSA
Musiikkitalo la 29.4. klo 19

Kun Vesa-Matti Loiri ja Peter Lerche astuivat pari viikkoa sitten Kulttuuritalo Martinuksen lavalle, yleisö taputti seisaaltaan ennen kuin ensimmäistäkään nuottia oli soitettu. Ainutlaatuinen alku sai arvoisensa jatkon: Eino Leinon tekstit, Loirin upeat tulkinnat sekä Lerchen rohkeat sovitukset nostivat sekä yleisön että Vantaan Viihdeorkesterin lentoon.

Konsertti uusitaan Helsingin Musiikkitalossa vapun aaton aattona. Muita uusintoja ei ainakaan toistaiseksi ole tiedossa.

Ota siis varaslähtö vappuun ja hanki liput itsellesi ja ystävällesi saman tien. Tätä elämystä ei toden totta kannata jättää väliin!

www.ticketmaster.fi/event/199947?CL_ORIGIN=ORIGIN3
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Lue facebookissa

Milloinkahan pääsisi nauttimaan Vantaan viihdeorkesterin ja Jarkko Aholan konsertista? Heavy klassikot ja V viihdeorkesteri, aivan mahtavaa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Vantaan ViihdeorkesteriKiitos kysymästä! Heavy Classics on tarkoitus vielä uusia, mutta konsertti toteutunee joskus 2018.2 viikkoa sitten   ·  1

Kommentoi facebookissa

Lue facebookissa

Todella hyvä ja hauska! Kiitos! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Noin 5 tuntia pamaukseen! Oletteko valmiit? ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Lue facebookissa

The Fabulous Bäckström Brothers -Show
Vantaan Viihdeorkesteri jakoi käyttäjän The Fabulous Bäckström Brothers -Show Schmiede mein Hammer.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Yksi päivä alkuräjähdykseen...Oletko valmis? Me olemme! Huikea musiikkikomedia Big Bang Siegfried Finlandia-talossa huomenna lauantaina. www.ticketmaster.fi/event/big-bang-siegfried-lippuja...